top of page
HOVEDRETTER


Hovedretter
Hovedretter



ISHAVSRØYE
Ovnsbakes og serveres med dijonhollandaise, sukkererter vendt i sesamfrø og villris.
249 kr


SVINESTEK
Serveres med surkål,gulrøtter/erter, brun saus og kokte poteter.
199 kr


OKSESTEK
Serveres med rødvinsaus,grønnsaker og kokte poteter.
199 kr


HJORTESTEK.
Serveres viltsaus,sautert rosenkål/bacon ,gulrøtter,kokte poteter og rørte tyttebær
245 kr


MARINERT LAMMESTEK
Sjysaus,ovnsbakte grønnsaker og fløtegratinerte poteter.
249 kr


SERRANOSURRET KYLLINGFILET
Fyllt med brie/soltørkede tomater. Serveres m smørstekte poteter, grønnsaker og tomatisert saus.
225 kr


KALKUNBRYST
Serveres med fløtesaus, waldorfsalat,rotgrønnsaker og kokte poteter.
250 kr


TIMIANMARINERT SVIN INDREFILET
Serveres med champignonsaus, ovnsbakte grønnsaker og kokte poteter.
275 kr


HELSTEKT ENTRECÔTE Peppersaus,sellerirotpure, og Pestopoteter
265 kr


OKSE INDREFILET
Rødvinsaus,baconsurret asparges, sellerirotpure,gulrøtter og fløtegratinerte poteter.
299 kr


HJORT INDREFILET
Viltsaus,rødvinseple,rosekål/bacon, gulrøtter,champignon og røsti poteter.
350 kr





Det er personlig

 

Vi vil samarbeide med deg
for lage en meny som passer din
smak, ditt budsjett og stil.

bottom of page