top of page


Hovedretter
ISHAVSRØYE
Ovnsbakes og serveres med
dijonhollandaise,
sukkererter vendt i sesamfrø
og villris.
249 kr
SVINESTEK
Serveres med surkål,gulrøtter/erter,
brun saus og kokte poteter.
199 kr
OKSESTEK
Serveres med rødvinsaus,grønnsaker
og kokte poteter.
199 kr
HJORTESTEK.
Serveres viltsaus,sautert rosenkål/bacon
,gulrøtter,kokte poteter
og rørte tyttebær
245 kr
MARINERT LAMMESTEK
Sjysaus,ovnsbakte grønnsaker og
fløtegratinerte poteter.
249 kr
SERRANOSURRET KYLLINGFILET
Fyllt med brie/soltørkede tomater.
Serveres m smørstekte poteter,
grønnsaker og tomatisert saus.
225 kr
KALKUNBRYST
Serveres med fløtesaus,
waldorfsalat,rotgrønnsaker
og kokte poteter.
250 kr
TIMIANMARINERT SVIN INDREFILET
Serveres med champignonsaus,
ovnsbakte grønnsaker og kokte poteter.
275 kr
HELSTEKT ENTRECÔTE Peppersaus,sellerirotpure, og Pestopoteter
265 kr
OKSE INDREFILET
Rødvinsaus,baconsurret asparges,
sellerirotpure,gulrøtter og
fløtegratinerte poteter.
299 kr
HJORT INDREFILET
Viltsaus,rødvinseple,rosekål/bacon,
gulrøtter,champignon og
røsti poteter.
350 kr
bottom of page
